Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Noord Holland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Hoorn

Vind een romantische hotelkamer met een eigen jacuzzi in Hoorn. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotels in Hoorn met Jacuzzi op Kamer

Hotel de Keizerskroon Hoorn

Hotel met Jacuzzi op Kamer Hoorn

Adres: Kleine Noord 4, 1621 JG Hoorn, Nederland

Jacuzzi Hotel de Keizerskroon Hoorn

De Keizerskroon bevindt zich in het hart van het historische centrum van Hoorn, gevestigd in een oud herenhuis waar gasten kamers met eigen badkamer kunnen vinden, waarvan sommige zijn uitgerust met een jacuzzi.

Het beroemde museumschip ‘De Halve Maen’, recent overgenomen door de stad Hoorn, ligt op korte loopafstand. Dit schip, dat in de Nederlandse Gouden Eeuw de rivier de Hudson verkende, is een must-see attractie.

Elke kamer heeft een unieke stijl, met eenvoudig meubilair en een flatscreen-tv. Daarnaast is er een suite beschikbaar met een eigen bubbelbad en zithoek.

De Suite Hotel de Keizerskroon Hoorn beschikt over een eigen bubbelbad, een ruime zithoek en biedt uitzicht over de stad.

Hoewel het restaurant beneden niet direct deel uitmaakt van het hotel, wordt er elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant, dat indien gewenst aan uw reservering kan worden toegevoegd. Voor alle vragen met betrekking tot het restaurant, wordt verwezen naar restaurant Gewoon Lekker Hoorn.

Vanuit De Keizerskroon kunnen gasten gemakkelijk naar het oude stadscentrum wandelen, waar diverse winkels en bezienswaardigheden te vinden zijn. De schouwburg Het Park, gelegen aan het IJsselmeer, is ook op korte afstand te bereiken.

De accommodatie Hotel de Keizerskroon Hoorn beschikt over kamertypes met een jacuzzi in de kamer:

  • Suite

Hotel El Puerto Bed and Breakfast

Hotel met Jacuzzi op Kamer Hoorn

Adres: Visserseiland 100 , 1621 AA Hoorn, Nederland

Jacuzzi Hotel El Puerto Bed and Breakfast Hoorn
Jacuzzi op Kamer Hotel El Puerto Bed and Breakfast Hoorn
Bubbelbad op Kamer Hotel El Puerto Bed and Breakfast Hoorn

Het Bed and Breakfast Hotel El Puerto biedt accommodatie in Hoorn met een prachtig uitzicht over de haven. In de luxe kamers kunnen gasten genieten van een bubbelbad en een regendouche.

De Deluxe Studio is voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een interactieve tv. De badkamer is uitgerust met een bubbelbad en een zonnedouche.

In de Deluxe Suite met Kingsize Bed vinden gasten een ruime badkamer met een jacuzzi en een zonnedouche, een Frans balkon, een kitchenette, thee- en koffiefaciliteiten en een interactieve tv.

El Puerto biedt een gevarieerd aanbod van continentale ontbijtopties.

Het historische centrum van Hoorn bevindt zich op loopafstand en er zijn twee kleine stranden in de buurt.

Verblijfsmogelijkheden in accommodatie Hotel El Puerto Bed and Breakfast in Hoorn met een jacuzzi in de kamer zijn:

  • Deluxe Studio
  • Deluxe Suite met Kingsize Bed