Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Flevoland Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Almere

Meer en meer van ons willen een romantische nacht doorbrengen in hotels met een jacuzzi op de kamer in Almere. Als je een romantische en ontspannende nacht wilt beleven, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Het is goed voor alle stellen om van tijd tot tijd een weekend weg te zijn van het werk, de mobiele telefoon of de kinderen. Een weekend in een geweldig hotel in Almere om even uit de routine te stappen en je partner te herenigen. Kunt u zich een beter plan bedenken dan een hotel met een jacuzzi? Ofwel in de kamer om deze niet direct te verlaten of met een spa-service in de hotelfaciliteiten.

Hotels in Almere met Jacuzzi op Kamer

Van Der Valk Hotel Almere

Hotel met Jacuzzi op Kamer Almere

Adres: Veluwezoom 45, 1327 AK Almere, Nederland

Jacuzzi Van Der Valk Hotel Almere
Hotel met Jacuzzi op Kamer Almere
Jacuzzi op Kamer Van Der Valk Hotel Almere
Kamer met Jacuzzi Van Der Valk Hotel Almere
Bubbelbad Van Der Valk Hotel Almere

Van Der Valk Hotel Almere met jacuzzi op de kamer, bevindt zich vlakbij de A6 snelweg en in de buurt van het groene gebied Almeerderhout in Almere. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad, een wellnesscentrum en een goed uitgeruste fitnessruimte.

De Suite met Sauna is een moderne accommodatie met een flatscreen-tv en een open badkamer met een bubbelbad voor twee personen, evenals een stoomcabine.

De Suite met Bubbelbad is een nieuwe toevoeging aan het hotel en beschikt over een groot romantisch rond jacuzzi.

Deze prachtig ingerichte kamers zijn voorzien van een kingsize bed, een balkon of terras en een bubbelbad jacuzzi voor twee personen, wat zorgt voor maximale ontspanning.

Van Der Valk Almere biedt zowel een à-la-carterestaurant als een buffetrestaurant. Gasten kunnen ontspannen in de hotelbar met een drankje en er zijn 24 uur per dag verkoopautomaten beschikbaar voor drankjes en hapjes.

Het hotel biedt fietsverhuur aan voor gasten die willen genieten van het uitgebreide netwerk van fietspaden in de omgeving.

Hotel Almere ligt op korte afstand van het treinstation Almere Parkwijk, waardoor gasten snel toegang hebben tot Amsterdam. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie.

Aanbod van accommodatie in verblijfsgelegenheid Van Der Valk Hotel Almere, waar u kamers met een jacuzzi kunt vinden, is:

  • Suite met Sauna
  • Suite met Bubbelbad