Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Drenthe Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Assen

Zoeken hotels met jacuzzi in de kamer om te ontspannen in Assen. Als je een romantische en ontspannende nacht wilt beleven, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotel in Assen met Jacuzzi op Kamer

B&B Logement №5

Hotel met Jacuzzi op Kamer Assen

Adres: Van der Feltzpark 5, 9401 HM Assen, Nederland

Jacuzzi op Kamer B&B Logement №5 Assen
Jacuzzi B&B Logement №5 Assen

B&B Logement №5 met whirlpool gevestigd in een historisch herenhuis in Assen, biedt een zonneterras en een bubbelbad.

Deze Deluxe Suite strekt zich uit over twee verdiepingen en beschikt over een jacuzzi voor twee personen, een balkon en een terras. De suite omvat een woonkamer en een slaapkamer met een boxspringbed, evenals een eettafel, een kitchenette, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten.

De eigen badkamer heeft een regendouche en een bubbelbad, met een apart toilet.

De suites zijn voorzien van boxspringbedden, een tweepersoonsbubbelbad, een regendouche, een kitchenette en een Smart TV. Gasten kunnen ook genieten van koffie- en theefaciliteiten en gratis parkeergelegenheid. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

Fietsen is populair in dit gebied, en gasten kunnen fietsen huren bij de accommodatie. Logement №5 ligt aan de rand van het Asserbos en het centrum van Assen, met winkels en restaurants, is gemakkelijk bereikbaar. Station Assen ligt op loopafstand en de A28 is snel te bereiken met de auto.

Varianten van hotelkamers in B&B Logement №5 Assen met een jacuzzi in de kamer zijn:

  • Appartement