Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Drenthe Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Assen

Zoeken Hotels met jacuzzi in de kamer om te ontspannen in Assen. Als je een romantische en ontspannende nacht wilt beleven, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Assen

B&B Logement №5

Hotel met Jacuzzi op Kamer Assen

Van der Feltzpark 5, 9401 HM Assen, Nederland

Jacuzzi op Kamer B&B Logement №5 Assen
Jacuzzi B&B Logement №5 Assen

B&B Logement №5 met Jacuzzi is gevestigd in een monumentaal herenhuis in Assen en beschikt over een zonneterras en een bubbelbad. Station Assen ligt op 5 minuten loopafstand.

Deze Deluxe Suite ligt verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een jacuzzi voor 2 personen, een balkon en een terras. De suite is voorzien van een woonkamer en een slaapkamer met een boxspringbed. Het beschikt tevens over een eettafel, een kitchenette, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten.

De eigen badkamer is uitgerust met een regendouche en een bubbelbad, en er is een apart toilet. Deze suite is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

De suites zijn voorzien van boxspringbedden, een 2-persoonsbubbelbad, een regendouche, een kitchenette en een Smart TV. Tot de extra’s behoren koffie- en theefaciliteiten en gratis parkeergelegenheid.

Het ontbijt wordt geserveerd in de kamer.

Er wordt veel gefietst in deze regio, en u kunt een fiets huren bij de accommodatie. Logement №5 ligt aan de rand van het Asserbos. In het centrum van Assen vindt u winkels en restaurants. In 5 minuten rijden bent u op de A28.