Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Noord Brabant

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Bosschenhoofd

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Hotel met Jacuzzi op Kamer Bosschenhoofd

Adres:Pastoor van Breugelstraat 45, 4744 AA Bosschenhoofd, Nederland

Jacuzzi Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer Bosschenhoofd

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer, gelegen in Bosschenhoofd, een voormalig klooster dat is omgebouwd tot een modern 4-sterrenhotel, biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een jacuzzi op de kamer en een rustige ligging in een bosrijke omgeving.

De Appartementen met Balkon, voorzien van een balkon, bubbelbad, kookplaat en uitzicht op de tuin, zijn gehuisvest in een apart gebouw om privacy en comfort te waarborgen. Elk appartement heeft een eigen bad met jacuzzi en terras.

Elke ochtend wordt een ontbijtbuffet geserveerd in de authentieke kapel van het hotel. Gasten kunnen ook genieten van heerlijke gerechten in de gezellige brasserie.

De bar en het restaurant zijn ideale plekken voor een kopje koffie, zakenlunch of diner. Bij mooi weer kunnen gasten ontspannen op het terras met een drankje.

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer heeft een gunstige ligging. Ondanks de ligging midden in het bos, is het hotel toch gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Historische steden zoals Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom zijn eenvoudig te bereiken.

Beschikbare opties voor hotelkamers in Fletcher Hotel Bosschenhoofd – Restaurant De Reiskoffer met een jacuzzi zijn:

  • Appartement met Balkon