Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Noord Brabant

Hotel met Jacuzzi op Kamer Bosschenhoofd

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Hotel met Jacuzzi op Kamer Bosschenhoofd

Pastoor van Breugelstraat 45, 4744 AA Bosschenhoofd, Nederland

Jacuzzi Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer Bosschenhoofd

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer met Jacuzzi, een voormalig klooster, is nu verbouwd tot een modern 4-sterrenhotel. Geniet van de kalme en rustige ligging in een bosrijke omgeving.

Appartement met Balkon, dit appartement heeft een balkon, een jacuzzi, een kookplaat en uitzicht op de tuin.

Het hotel biedt ruime en rustig gelegen kamers. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met een bad en een terras. Ze bevinden zich in een apart gebouw om je privacy en comfort te garanderen.

Iedere ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd in de authentieke kapel van het hotel. Er is ook een gezellige brasserie waar heerlijke gerechten worden geserveerd.

De bar en het restaurant zijn mooie plekken voor een kopje koffie, een zakenlunch of een heerlijk diner. Bij mooi weer kun je op het terras genieten van een drankje.

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer is ideaal gelegen. Hoewel het hotel midden in het bos ligt, is het slechts 1 km van de snelweg. Historische steden zoals Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom zijn gemakkelijk bereikbaar.

  • Appartement met Balkon