Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Drenthe Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Exloo

Fletcher Familiehotel De Hunzebergen

Hotel met Jacuzzi op Kamer Exloo

Valtherweg 36, 7875 TB Exloo, Nederland

Jacuzzi Fletcher Familiehotel De Hunzebergen Exloo

Het luxe Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen Jacuzzi heeft 4 sterren en ligt te midden van de prachtige natuur van Drenthe.

Royal Suite, ruime suite met een lounge met open haard en een luxueuze badkamer met een bubbelbad. Inclusief een groot terras met een uitzicht.

De kamers zijn stijlvol en modern ingericht en bieden uitzicht op de achterzijde van het park of de oprijlaan van de residence. De kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis breedbandinternet.

In restaurant Hunzebergen kun je genieten van vele culinaire delicatessen. Met mooi weer is het mogelijk om je diner buiten op het mooie terras te laten serveren.

Je kunt 7 dagen per week snacks en drankjes bestellen in de bar. Er is ook een kinderspeelplaats aanwezig.

Dankzij de prachtige omgeving is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor fietsen, wandelen of excursies met de auto. Het is slechts 10 minuten naar de stad Emmen en het Dierenpark Emmen. Met de auto is het 1,4 km naar het Hippisch Centrum Exloo.

  • Royal Suite