Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Zuid Holland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Noordwijk aan Zee

Meer en meer van ons zijn op zoek naar hotels met een jacuzzi in de kamer om te ontdekken in Noordwijk aan Zee. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan ben je misschien op zoek naar een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotel in Noordwijk aan Zee met Jacuzzi op Kamer

Appartement Beach Rose, 1 free parking, 2 min. from beach, jacuzzi

Hotel met Jacuzzi op Kamer Noordwijk aan Zee

Adres: Jan van Henegouwenweg 26, 2202 HZ Noordwijk aan Zee, Nederland

Appartement Beach Rose from beach jacuzzi Noordwijk aan Zee

Deze accommodatie met een bubbelbad ligt op loopafstand van het strand van Noordwijk aan Zee. Beach Rose biedt gratis parkeergelegenheid voor één voertuig. Het appartement Beach Rose, 1 free parking, near from beach, jacuzzi heeft een balkon en gratis privéparkeergelegenheid.

Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een keuken met een magnetron en een koelkast, en een badkamer met een douche. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

Gasten kunnen gebruikmaken van de hot tub bij het appartement. Er is ook een terras op het terrein, en gasten kunnen fietsen huren, inclusief één gratis parkeerplaats voor twee voertuigen.

In de buurt van Beach Rose zijn populaire bezienswaardigheden zoals het strand van Noordwijk aan Zee, de vuurtoren van Noordwijk en Azzurro Wellness.

Accommodatievarianten in verblijfsgelegenheid Appartement Beach Rose, 1 free parking, 2 min. from beach, jacuzzi in Noordwijk aan Zee met een whirlpool in de kamer zijn:

  • Appartement