Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Zuid Holland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Noordwijk aan Zee

Meer en meer van ons zijn op zoek naar hotels met een jacuzzi in de kamer om te ontdekken in Noordwijk aan Zee. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan ben je misschien op zoek naar een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Noordwijk aan Zee

Appartement Beach Rose, 1 free parking, 2 min. from beach, jacuzzi

Hotel met Jacuzzi op Kamer Noordwijk aan Zee

Jan van Henegouwenweg 26, 2202 HZ Noordwijk aan Zee, Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Noordwijk aan Zee

Deze accommodatie ligt op 1 minuut lopen van het strand. Beach Rose, 1 gratis parkeerplaats, 2 min. Vanaf het strand bevindt de jacuzzi zich in Noordwijk aan Zee. Deze accommodatie biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een uitgeruste keuken met een magnetron en een koelkast, en 1 badkamer met een douche. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt.

Bij het appartement kunt u gebruikmaken van een hot tub. Er is een terras op het terrein en in de buurt van Beach Rose kunt u fietsen, 1 gratis parkeerplaats, 2.

Populaire bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie zijn het strand van Noordwijk aan Zee, de vuurtoren van Noordwijk en Azzurro Wellness. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 31 km van Beach Rose, 1 gratis parking, 2 min. Van strand, jacuzzi.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Noordwijk aan Zee.