Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Overijssel

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Zwolle

Zoek een hotel met jacuzzi op de kamer om te ontspannen in Zwolle. Als u een romantische en ontspannende nacht wilt hebben, kunt u op zoek gaan naar een hotel met een bubbelbad op de kamer.

Van Der Valk Hotel Zwolle

Hotelkamer met Jacuzzi Zwolle

Adres: Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle, Nederland

Wellness Suite Van Der Valk Hotel Zwolle met Jacuzzi op Kamer
Junior Suite met Bubbelbad Van Der Valk Hotel Zwolle
Bubbelbad Junior Suite Van Der Valk Hotel Zwolle

Het Van Der Valk Hotel Zwolle, waar je een jacuzzi op de kamer hebt, ligt vlakbij Zwolle en heeft een à-la-carterestaurant met een open keuken.

In de Junior Suite, voorzien aparte ingang, vind je een woonkamer, een aparte slaapkamer en een badkamer met een bubbelbad en een douche. Deze ruime suite heeft ook geluidsisolerende muren, een minibar, een waterkoker en koffiezetapparaat, een zithoek en een flatscreen-tv met kabelzenders.

De Wellness Suite, met een oppervlakte van 77 m², beschikt over airconditioning en een aparte ingang, en heeft een woonkamer, een aparte slaapkamer en een badkamer met een jacuzzi en een douche. Deze ruime suite heeft ook geluidsisolerende muren, een minibar, een waterkoker en koffiezetapparaat, een zithoek en een flatscreen-tv met kabelzenders.

Het Van Der Valk Hotel Zwolle serveert een ontbijtbuffet in de ochtend. Andere faciliteiten zijn onder meer een gemeenschappelijke lounge en een bar. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de wellness- en fitnessfaciliteiten.

Het hotel bevindt zich vlakbij de IJsselhallen Zwolle, het Stedelijk Museum Zwolle en het Overijssels Centrum Beeldende Kunsten. Gratis parkeergelegenheid en een Tesla oplaadpunt zijn beschikbaar.

Accommodatieopties in logement Van Der Valk Hotel Zwolle, waar u kamers met een jacuzzi kunt vinden, zijn:

  • Junior Suite
  • Wellness Suite