Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Noord Holland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Zwanenburg

Steeds meer van ons ontdekken hotels met een jacuzzi in de kamer om te bezoeken in Zwanenburg. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantisch en charmant verblijf, dan ben je misschien op zoek naar een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotels in Zwanenburg met Jacuzzi op Kamer

The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace

Hotel Zwanenburg met Jacuzzi op Kamer

Adres: Zwanenburgerdijk 302, 1161 NM Zwanenburg, Nederland

Jacuzzi The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace Zwanenburg
Jacuzzi op Kamer The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace Zwanenburg
Bubbelbad The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace Zwanenburg

The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace is gevestigd in Zwanenburg en biedt een jacuzzi.

De villa heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv met kabelzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een patio met uitzicht op de rivier. Deze accommodatie beschikt over een flatscreen-tv, een bubbelbad en badjassen.

Gasten kunnen tijdens hun verblijf in de villa genieten van spa- en wellnessfaciliteiten, zoals een hot tub en een sauna. Verder is er een terras en kunnen gasten in de omgeving van The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace vissen.

Zowel het Koninklijk Paleis Amsterdam als het Leidseplein bevinden zich op korte afstand van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, gelegen op een korte afstand van The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace. Deze accommodatie ligt ook in de buurt van het Anne Frank Huis en biedt een bar en gratis privéparkeergelegenheid.

De accommodatie The Waterside Designer Waterfront Oasis Spa & Sauna Terrace in Zwanenburg beschikt over kamertypes met een jacuzzi in de kamer:

  • Villa met 3 Slaapkamers

City Group Stay, Amsterdam, Family & Friends, Spa

Hotel met Jacuzzi op Kamer Zwanenburg

Adres: 179 IJweg, 1161 EW Zwanenburg, Nederland

Jacuzzi City Group Stay Amsterdam Family & Friends Spa Zwanenburg
Jacuzzi op Kamer City Group Stay Amsterdam Family & Friends Spa Zwanenburg
Bubbelbad City Group Stay Amsterdam Family & Friends Spa Zwanenburg

City Group Stay, Amsterdam, Family & Friends, Spa met Jacuzzi bevindt zich in Zwanenburg en biedt faciliteiten zoals fietsen, een bar en een tuin.

De villa heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers, een jacuzzi, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een patio met uitzicht op de tuin. Voor extra comfort kunnen gasten tegen een toeslag handdoeken en beddengoed krijgen.

Verder beschikt de villa over een barbecue. Het personeel bij de 24-uursreceptie spreekt zowel Engels als Nederlands. Gasten van City Group Stay, Amsterdam, Family & Friends, Spa kunnen ook tafeltennissen bij de accommodatie of vissen in de omgeving.

De accommodatie ligt dichtbij Amsterdam. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, gelegen op een korte afstand van City Group Stay, Amsterdam, Family & Friends, Spa.

De kamertypes van logies City Group Stay, Amsterdam, Family & Friends, Spa in Zwanenburg met een jacuzzi in de kamer zijn:

  • Deluxe Villa