Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Overijssel

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Giethoorn

Vind een romantische hotel met privé jacuzzi in Giethoorn. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan bent u misschien op zoek naar een romantisch hotel met een bubbelbad op de kamer.

Men went heel snel aan het goede leven van Giethoorn. Een mooie hotelkamer, een onverslaanbare omgeving, weinig licht en een privéjacuzzi om alle problemen te vergeten. Ja, het is mogelijk om je partner te verrassen met dit geweldige plan, een kleine gril die de moeite waard is om van tijd tot tijd te doen.

Hotel in Giethoorn met Jacuzzi op Kamer

Hotel de Pergola Giethoorn

Hotel met Jacuzzi op Kamer Giethoorn

Adres: Ds.T.O. Hylkemaweg 7, 8355 CD Giethoorn, Nederland

Jacuzzi op Kamer Hotel de Pergola Giethoorn
Jacuzzi Hotel de Pergola Giethoorn

Hotel de Pergola, een charmant hotel met een jacuzzi op de kamer, bevindt zich aan het water en biedt eenvoudige en huiselijke accommodatie in het centrum van het pittoreske Giethoorn. Deze rustige plek biedt volop mogelijkheden voor ontspanning, met een sfeervolle brasserie waar gasten kunnen genieten van maaltijden en de optie om een boot te huren.

Elke kamer is voorzien van een televisie en een bureau, evenals een compacte maar volledig uitgeruste badkamer met een douche of bad. Sommige kamers zijn uitgerust met een bubbelbad. Gasten kunnen ‘s ochtends genieten van een gratis ontbijtbuffet.

Vanuit deze prachtige locatie kunnen gasten gemakkelijk de authentieke boerderijen en de vele karakteristieke bruggen te voet verkennen. Het lokale toeristeninformatiebureau bevindt zich in de buurt van het hotel.

In de stijlvolle brasserie van Hotel de Pergola kunnen gasten terecht voor lunch of diner. Bij mooi weer is er ook een terras waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Gratis openbaar parkeren is beschikbaar aan de voorkant van het hotel.

Kamertypes met een jacuzzi in verblijfsgelegenheid Hotel de Pergola Giethoorn zijn:

  • Penthouse