Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Overijssel

Hotel met Jacuzzi op Kamer Giethoorn

Vind een romantische hotel met privé jacuzzi in Giethoorn. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan bent u misschien op zoek naar een romantisch hotel met een bubbelbad op de kamer.

Men went heel snel aan het goede leven van Giethoorn. Een mooie hotelkamer, een onverslaanbare omgeving, weinig licht en een privéjacuzzi om alle problemen te vergeten. Ja, het is mogelijk om je partner te verrassen met dit geweldige plan, een kleine gril die de moeite waard is om van tijd tot tijd te doen.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Giethoorn

Hotel de Pergola Giethoorn

Hotel met Jacuzzi op Kamer Giethoorn

Ds.T.O. Hylkemaweg 7, 8355 CD Giethoorn, Nederland

Jacuzzi op Kamer Hotel de Pergola Giethoorn
Jacuzzi Hotel de Pergola Giethoorn

Het charmante Hotel de Pergola Jacuzzi ligt aan het water en biedt eenvoudige, huiselijke accommodatie in het centrum van het idyllische Giethoorn. Deze vredige locatie biedt alle mogelijkheden voor ontspanning. Er is een sfeervolle brasserie, en u kunt bij het hotel ook een boot huren.

Elke kamer is uitgerust met een televisie en een bureau. U vindt hier tevens een compacte, maar volledig uitgeruste badkamer met een douche of bad. ‘s Ochtends kunt u genieten van een gratis ontbijtbuffet.

Vanaf deze geweldige locatie kunt u de authentieke boerderijen en de vele karakteristieke bruggen ook prima te voet verkennen. Het Nederlandse toeristeninformatiebureau (VVV) bevindt zich vlak bij het hotel.

In de stijlvolle brasserie van Hotel de Pergola kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een verrukkelijk diner. Als het weer het toelaat, kunt u eveneens buiten op het terras ontspannen met een drankje. Profiteer verder van gratis openbaar parkeren aan de voorzijde van het hotel.