Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Limburg Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Venlo

Ontdekken Hotels met jacuzzi in de kamer om te ontspannen in Venlo. Als u wilt genieten van een romantische en ontspannende nacht, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Een hotelkamer met jacuzzi is het ultieme genot tijdens een romantisch verblijf. Als u het meeste uit uw verblijf in Venlo wilt halen, sluit u uw overnachting af met een bubbelbad. Ontwaak in stijl met een uitgebreid champagne-ontbijt of sluit de culinaire avond af met een drie- of viergangendiner.

Hotel in Venlo met Jacuzzi op Kamer

Welke kamers met bubbelbad zijn er?

MG BB Venlo

Hotel met Jacuzzi op Kamer Venlo

Adres: 55 Jodenstraat, 5911 HJ Venlo, Nederland

Jacuzzi op Kamer MG BB Venlo

MG BB Venlo met een jacuzzi, bevindt zich in de buurt van het Limburgs Museum en biedt accommodatie met een tuin, terras en een 24-uursreceptie. Gasten kunnen genieten van het bubbelbad dat beschikbaar is in de accommodatie.

De kamers zijn uitgerust met een terras, een flatscreen-tv en een gedeelde badkamer met een douche en haardroger. Daarnaast zijn er voorzieningen zoals een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat beschikbaar.

Op een steenworp afstand van de bed & breakfast bevindt zich Holland Casino Venlo.

Beschikbare accommodatieopties in verblijfsgelegenheid MG BB Venlo met een jacuzzi zijn:

  • Suite