Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Limburg Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Venlo

Ontdekken Hotels met jacuzzi in de kamer om te ontspannen in Venlo. Als u wilt genieten van een romantische en ontspannende nacht, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Een hotelkamer met jacuzzi is het ultieme genot tijdens een romantisch verblijf. Als u het meeste uit uw verblijf in Venlo wilt halen, sluit u uw overnachting af met een bubbelbad. Ontwaak in stijl met een uitgebreid champagne-ontbijt of sluit de culinaire avond af met een drie- of viergangendiner.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Venlo

MG BB Venlo

Hotel met Jacuzzi op Kamer Venlo

55 Jodenstraat, 5911 HJ Venlo, Nederland

Jacuzzi op Kamer MG BB Venlo

MG BB Jacuzzi ligt op 300 meter van het Limburgs Museum en biedt accommodatie met een tuin, een terras en een 24-uursreceptie. De accommodatie beschikt over een bubbelbad.

De accommodaties zijn voorzien van een patio, een flatscreen-tv en een gedeelde badkamer met een douche en een haardroger. U vindt er ook een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat.

Holland Casino Venlo ligt op 6 km van de bed & breakfast. De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven, op 55 km van MG BB.