Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Overijssel

Hotel met Jacuzzi op Kamer Almelo

Zoeken Hotels met jacuzzi in de kamer om te bezoeken in Almelo. Als je een romantische en ontspannende nacht wilt beleven, dan ben je misschien op zoek naar een hotel met bubbelbad op de kamer.

Als je op een romantisch weekend gaat, wil je optimaal genieten van elk moment. Ontdek samen Almelo, een exclusief diner bij kaarslicht en natuurlijk overnachten in stijl. Een hotelkamer met jacuzzi is natuurlijk niet te missen om de dag samen af ​​te sluiten in een bubbelbad en met bubbels in de hand. Wie wil dat niet? Een jacuzzi in de kamer geeft het gevoel van luxe dat je mag verwachten tijdens een romantisch moment.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Hotel met Jacuzzi op Kamer Almelo

Schouwburgplein 1, 7607 AE Almelo, Nederland

Jacuzzi op Kamer Van der Valk Theaterhotel Almelo
Jacuzzi Van der Valk Theaterhotel Almelo

Het Van der Valk Theaterhotel Jacuzzi ligt in het centrum van Almelo en heeft kamers met een balkon en gratis WiFi. Het biedt een binnenzwembad en een theater met meer dan 100 voorstellingen per jaar.

Alle kamers beschikken over kabel-tv, een bureau en een minibar. Elke ruime kamer heeft een moderne inrichting en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben klimaatbeheersing. Tegen een toeslag kunnen gasten in de wintermaanden genieten van een champagneontbijt op zondag.

Het Van der Valk Theaterhotel Almelo bevindt zich op 30 minuten rijden van Enschede. U wandelt in 3 minuten naar de bushalte Hagenborgh, dat een directe verbinding naar het treinstation van Almelo biedt. Met de auto bent u in 25 minuten bij de Duitse grens.

Gasten van het Van der Valk Theaterhotel kunnen gratis gebruikmaken van het fitnesscentrum, de stoomcabine en de sauna. Een solarium is ook aanwezig. Het hotel biedt huurfietsen.

Het elegante restaurant De Oude Sociëteit serveert moderne, internationale gerechten en seizoensgebonden specialiteiten. Het hotel heeft ook een informeel tapasrestaurant en een gezellige Hollandse bar.