Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Overijssel

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Almelo

Zoeken Hotels met jacuzzi in de kamer om te bezoeken in Almelo. Als je een romantische en ontspannende nacht wilt beleven, dan ben je misschien op zoek naar een hotel met bubbelbad op de kamer.

Als je op een romantisch weekend gaat, wil je optimaal genieten van elk moment. Ontdek samen Almelo, een exclusief diner bij kaarslicht en natuurlijk overnachten in stijl. Een hotelkamer met jacuzzi is natuurlijk niet te missen om de dag samen af ​​te sluiten in een bubbelbad en met bubbels in de hand. Wie wil dat niet? Een jacuzzi in de kamer geeft het gevoel van luxe dat je mag verwachten tijdens een romantisch moment.

Hotel in Almelo met Jacuzzi op Kamer

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Hotel met Jacuzzi op Kamer Almelo

Adres: Schouwburgplein 1, 7607 AE Almelo, Nederland

Jacuzzi op Kamer Van der Valk Theaterhotel Almelo
Jacuzzi Van der Valk Theaterhotel Almelo

Het Van der Valk Theaterhotel gelegen in het hart van Almelo, biedt kamers met balkon, waarvan sommige zijn uitgerust met een jacuzzi. Het hotel beschikt over een binnenzwembad en een theater dat het hele jaar door diverse evenementen en voorstellingen organiseert.

Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv, een bureau en een minibar. Elke ruime kamer is modern ingericht en heeft een eigen badkamer. Sommige kamers zijn uitgerust met klimaatregeling. De kamers met jacuzzi zijn onder andere de Business Suite, Luxe Comfort Kamer en Deluxe Suite met Bubbelbad.

Gasten van het Van der Valk Theaterhotel kunnen gratis gebruikmaken van het fitnesscentrum, de stoomcabine en de sauna, en er is ook een solarium beschikbaar. Het hotel biedt fietsverhuur.

In het elegante restaurant De Oude Sociëteit worden moderne internationale gerechten en seizoensspecialiteiten geserveerd. Daarnaast beschikt het hotel over een informeel tapasrestaurant en een gezellige Hollandse bar.

Het Van der Valk Theaterhotel Almelo ligt op korte rijafstand van Enschede. Op loopafstand vindt u de bushalte Hagenborgh, met een directe verbinding naar het treinstation van Almelo. Met de auto bent u snel bij de Duitse grens.

Accommodatieopties in Van der Valk Theaterhotel Almelo, waar u kamers met een jacuzzi kunt vinden, zijn:

  • Business Suite
  • Luxe Comfort Kamer
  • Deluxe Suite met Bubbelbad