Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Friesland Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Harlingen

Ontdek een romantische hotel met privé jacuzzi in Harlingen. Als je een romantische en ontspannende nacht wilt beleven, dan ben je misschien op zoek naar een hotel met bubbelbad op de kamer.

In Harlingen zijn er verschillende hotels die een bubbelbad op de kamer aanbieden zodat je met z’n tweeën, of met wie je maar wilt, kunt genieten van een moment van intimiteit en rust. Hier hebben we de beste hotelkamers met jacuzzi in Harlingen verzameld.

Hotels in Harlingen met Jacuzzi op Kamer

Hotel Slapen in een Trechter

Hotel met Jacuzzi op Kamer Harlingen Aan Zee

Adres: Nieuwe Willemskade 4A, 8862 RZ Harlingen, Nederland

Jacuzzi Hotel Slapen in een Trechter Harlingen
Jacuzzi op Kamer Hotel Slapen in een Trechter Harlingen
Kamer met Jacuzzi Hotel Slapen in een Trechter Harlingen

Slapen in een Trechter bevindt zich in Harlingen, nabij het strand, en biedt accommodatie met een jacuzzi op de kamer. Het ligt op ongeveer een korte afstand van zowel het station Harlingen Haven als het station Harlingen, en op korte afstand van het station Franeker.

De Suite met Uitzicht op Zee belooft een unieke ervaring, omdat deze suite een jacuzzi met uitzicht op zee biedt. Deze suite met airconditioning heeft een eigen ingang en bestaat uit een woonkamer, een aparte slaapkamer en een badkamer met een bad en douche. Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals een minibar, een flatscreen-tv met kabelzenders, en wijn/champagne.

Elke ochtend wordt er een continentaal ontbijt verzorgd. Gasten kunnen gebruikmaken van de jacuzzi bij Overnachten in een Trechter. In de omgeving zijn activiteiten zoals windsurfen, fietsen en vissen mogelijk, en gasten kunnen ontspannen op het strand.

Het station van Dronrijp bevindt zich in de buurt van het hotel, en het station van Mantgum is ook op korte afstand. De accommodatie is allergievrij en ligt dichtbij Holland Casino Leeuwarden.

Kamertypes met een jacuzzi in logies Hotel Slapen in een Trechter in Harlingen zijn:

  • Suite met Uitzicht op Zee

Hotel Centraal Harlingen

Hotel met Jacuzzi op Kamer Harlingen

Adres: Brouwersstraat 12, 8861 CX Harlingen, Nederland

Jacuzzi Hotel Centraal Harlingen
Jacuzzi op Kamer Hotel Centraal Harlingen

Het Hotel Centraal bevindt zich in het historische Harlingen. Dit luxueuze driesterrenhotel biedt comfortabele kamers, waarvan sommige zijn uitgerust met een jacuzzi, en een gezellige lounge met open haard en een bar.

De Superior Tweepersoonskamer is een moderne en zeer ruime kamer, voorzien van een digitale flatscreen-tv en een grote badkamer met bubbelbad.

Met zijn historische charme die doet denken aan oude schepen en moderne vaartuigen, is Hotel Centraal een prachtig hotel.

Hotel Centraal ligt op een korte rijafstand van de Afsluitdijk.

Aanbiedingen van kamers met een jacuzzi in accommodatie Hotel Centraal Harlingen zijn:

  • Superior Tweepersoonskamer