Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Noord Holland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Zaandam

Steeds meer van ons zijn op zoek naar hotels met een jacuzzi in de kamer om te ontdekken in Zaandam. Als u wilt genieten van een romantische en ontspannende nacht, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Een hotelkamer met jacuzzi is het ultieme genot tijdens een romantisch verblijf. Als u het meeste uit uw verblijf in Zaandam wilt halen, sluit u uw overnachting af met een bubbelbad. Ontwaak in stijl met een uitgebreid champagne-ontbijt of sluit de culinaire avond af met een drie- of viergangendiner.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Hotel met Jacuzzi op Kamer Zaandam

Provincialeweg 102, 1506 MD Zaandam, Nederland

Jacuzzi Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Dit 4-sterrenhotel met jacuzzi bevindt zich in het centrum van Zaandam, naast het treinstation dat u in 12 minuten naar het levendige Amsterdam brengt. Het biedt gratis WiFi en gratis toegang tot het wellnesscentrum met een zwembad en een fitnesscentrum.

Deze junior suites zijn gewijd aan de grondleggers van Zaanstad. Ze zijn ingericht met historische foto’s en voorzien van een groot tweepersoonsbed, een jacuzzi, een ruime zithoek, een espressomachine van Illy en een groot bureau.

De unieke gevel van het hotel bestaat uit bijna 70 gestapelde typische Zaanse huisjes. Elke kamer is geïnspireerd door de rijke lokale geschiedenis en ingericht met historische foto’s van typisch Nederlandse taferelen. De kamers beschikken daarnaast over comfortabele lederen stoelen en een flatscreen-tv.

Iedere ochtend wordt er in restaurant Puur Saen een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. In de avond kunt u genieten van een uitgebreid diner of een drankje aan de bar, of op het zonnige terras.

De RAI ligt op 20 minuten rijden en Amsterdam Centraal Station op 12 minuten reizen met de trein. De Amsterdamse ringweg A10 ligt op slechts 9 km afstand van het hotel.