Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Utrecht

Hotel met Jacuzzi op Kamer Houten

Vinden hotels met jacuzzi in de kamer om te ontspannen in Houten. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan bent u misschien op zoek naar een romantisch hotel met een bubbelbad op de kamer.

Men went heel snel aan het goede leven van Houten. Een mooie hotelkamer, een onverslaanbare omgeving, weinig licht en een privéjacuzzi om alle problemen te vergeten. Ja, het is mogelijk om je partner te verrassen met dit geweldige plan, een kleine gril die de moeite waard is om van tijd tot tijd te doen.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Houten

Van der Valk Hotel Houten Utrecht

Hotel met Jacuzzi op Kamer Houten

Hoofdveste 25, 3992 DH Houten, Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Houten
Jacuzzi op Kamer Van der Valk Hotel Houten Utrecht
Jacuzzi Van der Valk Hotel Houten Utrecht
Kamer met Jacuzzi Van der Valk Hotel Houten Utrecht
Bubbelbad Van der Valk Hotel Houten Utrecht

Het Van der Valk Hotel Houten Utrecht met Jacuzzi is gevestigd in een toren van 60 meter hoog. Hier verblijft u in een luxe kamer met bubbelbad, en u profiteert van gratis parkeren en heerlijke maaltijden.

Alle hotelkamers zijn voorzien van klimaatbeheersing, comfortabele bedden en gratis WiFi. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd. Brood, ontbijtgranen, fruit en delicatessen zijn in overvloed aanwezig.

In de keuken van het restaurant worden met veel passie heerlijke gerechten bereid. Het jonge en getalenteerde team verzorgt voor het diner uitstekende, seizoensgebonden gerechten. Het standaardmenu biedt verschillende opties, van klassiek bereid vlees tot lekkere visspecialiteiten en frisse salades.

Als het weer het toelaat, kunnen lunch en diner buiten op het zonneterras worden geserveerd. Net als in de trendy bar kunt u hier na het diner heerlijk ontspannen met een drankje.

Het Van der Valk Hotel Houten Utrecht is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het ligt vlak bij de snelweg A27, en de vele bezienswaardigheden van Utrecht zijn gemakkelijk te bereiken. U rijdt in slechts 15 minuten naar het stadscentrum van Utrecht.