Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Utrecht

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Houten

Vinden hotels met jacuzzi in de kamer om te ontspannen in Houten. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan bent u misschien op zoek naar een romantisch hotel met een bubbelbad op de kamer.

Men went heel snel aan het goede leven van Houten. Een mooie hotelkamer, een onverslaanbare omgeving, weinig licht en een privéjacuzzi om alle problemen te vergeten. Ja, het is mogelijk om je partner te verrassen met dit geweldige plan, een kleine gril die de moeite waard is om van tijd tot tijd te doen.

Hotel in Houten met Jacuzzi op Kamer

Van der Valk Hotel Houten Utrecht

Hotel met Jacuzzi op Kamer Houten

Adres: Hoofdveste 25, 3992 DH Houten, Nederland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Houten
Jacuzzi op Kamer Van der Valk Hotel Houten Utrecht
Jacuzzi Van der Valk Hotel Houten Utrecht
Kamer met Jacuzzi Van der Valk Hotel Houten Utrecht
Bubbelbad Van der Valk Hotel Houten Utrecht

Het Van der Valk Hotel Houten Utrecht met een jacuzzi op de kamer, is gelegen in een 60 meter hoge toren. In dit hotel kunt u genieten van een luxueuze kamer met bubbelbad, en u kunt gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid en smakelijke maaltijden.

Alle hotelkamers zijn voorzien van klimaatbeheersing, comfortabele bedden met wellnessbad met whirlpool. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd. Brood, ontbijtgranen, fruit en delicatessen zijn in overvloed aanwezig.

In de keuken van het restaurant worden met veel passie heerlijke gerechten bereid. Het jonge en getalenteerde team verzorgt voor het diner uitstekende, seizoensgebonden gerechten. Het standaardmenu biedt verschillende opties, van klassiek bereid vlees tot lekkere visspecialiteiten en frisse salades.

Als het weer het toelaat, kunnen lunch en diner buiten op het zonneterras worden geserveerd. Net als in de trendy bar kunt u hier na het diner heerlijk ontspannen met een drankje.

Het Van der Valk Hotel Houten Utrecht is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het ligt vlak bij de snelweg A27, en de vele bezienswaardigheden van Utrecht zijn gemakkelijk te bereiken. U rijdt in slechts dichtbij naar het stadscentrum van Utrecht.

Accommodatieopties in logement Van der Valk Hotel Houten Utrecht, waar u kamers met een jacuzzi kunt vinden, zijn:

  • Deluxe Kamer
  • Suite op de bovenste etage
  • Wellness Suite
  • Thema Suite
  • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
  • Suite met Eigen Sauna