Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Zuid Holland

Hotel met Jacuzzi op Kamer in Wassenaar

Vind een romantische hotelkamer met een eigen jacuzzi in Wassenaar. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotel in Wassenaar met Jacuzzi op Kamer

Kasteel de Wittenburg

Hotel met Jacuzzi op Kamer Wassenaar

Adres: Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV Wassenaar, Nederland

Jacuzzi Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Kasteel de Wittenburg Wassenaar, gelegen op een uitgestreid landgoed nabij Den Haag, biedt luxe accommodatie met jacuzzi op de kamer. Dit historische kasteel kenmerkt zich door ruime openbare ruimtes en een gezellig terras met uitzicht op de prachtige tuinen.

De kamers van Kasteel de Wittenburg zijn voorzien van airconditioning en ademen een sfeer van elegantie, met originele architectonische details zoals grote ramen en open haarden. Sommige kamers zijn zelfs uitgerust met een bubbelbad en een sauna, ideaal voor een ontspannen verblijf.

Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte of op hun eigen kamer, geserveerd met zorg en aandacht voor detail.

Het hotel biedt gratis openbare parkeergelegenheid en een 24-uursreceptie voor het gemak van de gasten. Kasteel de Wittenburg bevindt zich op korte rijafstand van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, terwijl de levendige badplaats Scheveningen met de auto binnen handbereik is.

De kamertypes van accommodatie Kasteel de Wittenburg Wassenaar met een jacuzzi in de kamer zijn:

  • Bruidssuite