Vind hotels met jacuzzi's op de kamer in uw favoriete bestemmingen. Ontdek romantische kamers met bubbelbad om van een goed weekend te genieten

Hotels met Jacuzzi op Kamer Nederland Hotels met Jacuzzi op Kamer Zuid Holland

Hotel met Jacuzzi op Kamer Wassenaar

Vind een romantische hotelkamer met een eigen jacuzzi in Wassenaar. Als u wilt genieten van een ontspannen, romantische en charmante nacht, dan zoek je misschien een hotel met bubbelbad op de kamer.

Hotel met Jacuzzi op Kamer Wassenaar

Kasteel de Wittenburg

Hotel met Jacuzzi op Kamer Wassenaar

Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV Wassenaar, Nederland

Jacuzzi Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Kasteel de Wittenburg Jacuzzi ligt op een groot landgoed, op 5 km afstand van Den Haag. Het historische Kasteel de Wittenburg biedt grote openbare ruimtes, gratis WiFi en een gezellig terras met uitzicht op de tuin.

De kamers met airconditioning van Kasteel de Wittenburg hebben originele architectonische elementen, zoals mooie grote ramen en open haarden, en zijn elegant ingericht met parketvloeren. Ze zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, een minibar en een Nespresso-apparaat.

Er wordt elke ochtend ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte of in uw eigen kamer.

Het hotel beschikt over een gratis openbare parkeergelegenheid en heeft een 24-uursreceptie. Kasteel de Wittenburg ligt op ruim 5 minuten rijden van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Naar de badplaats Scheveningen is het met de auto in nog geen 20 minuten rijden.